Wednesday, 28 December 2011

23/12/2011 vs 20/12/2011

ON 23rd DEC 2011
Sengaja ku letak “VS” ni sebab…..hehe…berlawan bufday dgn DINI(20/12)……

Yela…manetaknya….org nya kecil je…tp tua dr ku…ak ni,,,,dah la tinggi….muda dr dy..tp ak still anggap dy kakak la kan even tahun lahir same…..

First of all…mmg sgt2 nk ucap thanks..kat DINI,ATIQAH,AFIEY,MUNA,BIBAH,MUNA,and all yg wish ak mse bufday,,,,,n yg bg present…sgt2 menghargai…smpaikan rase syg je nk mkn food yg korang bg…nak wat kenangan la katakana..silap2..expired tros….

Ni hadiah dr Dini….


 
Mmg xtpikir lgsg DINI nk belikan hadiah ni…
Sbb mse jalan2 nan DINI kat karnival ritu…ak slalu ckp kat dy…bear ni comel….n……haha…ade 1 sbb lg knp ak ske nan bear ni…sbbnya SECRET,,hny org yg rapat nan ak je tau sbbnya…xleh mention….malu..-_- 


Ni hadiah de ATIQAH
tika letak hadiah ni kira sembunyi2 la...
boleh jd dy letak hadiah beg ni kat sebelah bakul baju ak...
hehe,,,
manela ak prasan....
dah lme pas tu..baru nampak...
thanks tika...
ko dah lme bersahabat nan ak....
ak mghargainya....


jgn risau tika,....
ak cadang nak pakai beg ko bg ni...
mgu depan hari SELASA....3/1/2012 t...insya Allah....
hari BIRU ak mse tu... :-)
-baju kurung biru
-tudung biru
-armsock biru...
-kasut jela xleh biru...kang jd plik plak...

Ni hadiah dr AFIEY


thanks AFIEY bg ak cake ni...hehe...
mse balik dr kuliah je...
tgk2 atas katil ada kek ni......ingatkan PAKWE mane yg bg,,,hehe..-_-
rupanya...AFIEY....
lu PAKWE bg bangga ckit...haha...joke ja.....ok!!


tp ade 2 masalah yang wujud ni..
1)ak xreti mkn kek ni.,....hehe...
2)mmg rase xnk mkn...nk simpan...kenangan...syg nk mkn....
HADIAH DR AFIEY LA KATAKAN..:-)
dun worry...ak bwk hadiah ko ni g kuliah ari ni.....
ak nk bg yang len rase..hehe...

haha.....ske kenekan ak nan wish mcm ni...:-P

Ni hadiah dr MUNA

MUNA bg COKI2..!!!
lme da xmkn...hehe...rindu plak...


mkn coki2 ni sambil tgk cite NORA ELANA.....
seronok gitu...:-)

Ni hadiah dr 3 org manusia...
MUNA,BIBAH wal NISAH

hadiah diorg bertiga ni simple je....


haha...ni bedak BIBAH...
yg digunakan untuk SIMBAH kat ak....
dah la waktu baru ak baru bgn tido..
al-maklumla...tido ku diganggu dgn gelak tawa mereka bertiga ni....
xtau la plak diorg ad rencana ni....
dgn mamai2...
diorg dtg serbu bilik ak...n simbah bedak n wish...
thats all....
n semua lari lintang pukang sbb xnk btanggjwb...

habis katil ak....
habis buku ak....
habis diri ak...

oppsss....knp byk sgt BUKU tu..???
hehe...
tu sifat ak...
ak suke membaca sblom tido....
WAJIB!!!

hbes nset ak....:-(


n ni MOMENT plg ak xleh lupe.....

ON 20 DEC 2011

Bufday DINI….seronok kenekan DINI…hehe..


Haha…smua tempat..even kat tiang lampu pun ak menampal paper wish bufday DINI….ramai jugak la yg bersubahat,,,nk wat benda ni....agak 1 dunia tau la ritu bufday dy,,,






byk lagi sbnarnya...tp mlas nk upload..hehe..
So korg yg kat lua sne,,,bleh tiru gaye nk smbut bufday kwn2 mcm ni…kira mnunjukkan yg korang sbnarnya sgt2 menghargai kwn2…

ni MOMENT antara ak dgn DINI....je...je...
mmg bosan la kan time ni...
tu yg wat keje2 ni kjap..
LETS THE PICTURE TELL THE STORY...





haha....kiteorg mmg xde keja time ni..
besela..baru je masok 18 taon...
xmatang lg...kami kanak2 lg..:-)



..ni amik gambar dr aras 4...terer tu...haha.





Ni plak mcj2 kwn yang wish ak…..ni kira ak amik yg HOT la ni…
Sbb ap???…sbb smua wish ak…cite pasal kawin…nk suruh ak kwin awal ea…

“salam sahabatku,slmt ari lahir,,hepi bufday,,sanah helwah,,:-) hang dah 18 taw,,dah bleh kawin dah..he…smoga cria2 slalu..n kite smua bjaya dnia n akhrat…syg u k…:-*
                                                                             -mira-

“dear izzah,,slmt ari lahir,,sanah helwah..moga ko pnjg umo n murah rezeki….dpt suami kacak binasa macam DOT DOT DOT…haha…jge iman,,jge hati..bes of luck:-) ,,,much :-*
                                                                               -dini-

 
“salam…hapy bufday,,sweet 8teen..May Allah bless u always..Be matured.. :P frenevend…anahaengseyOOO….hahaha…
                                                                               -umi-

“SELAMAT HARI JADI ke-18..smoga panjang umur..murah rezeki..n dapat suami yg kacak,,hensem,,,lg bergaya,,amin….
                                                                                -tika-

“ieza lalang,,epy bufday,,cyunk ko..moga bjaya dalam hidup dnia n akhirat,,cpat tmui jodoh dgn lelaki yg soleh,,n moga chat slalu….
                                                                                -afiey-

 
“oi hapy belated bufday…may Allah bless u…nk kawin t inform ak…
                                                                                     -afiey-

 
 OK...KESIMPULANNYA KAT SNI...
DIORG GURAU2 JE...SJE SAKAT AK TUH..HEHE....

Ni wajah shbt2 ak,.,:-)






THANKS ALL...:-)

1 comments:

ainishahirrah said...

maaf izah :(

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...